Ras El Hanout garnalen met groenten.          (Bron: Pascale 

Wat heb je nodig:
400gr garnalen (schoongemaakt, drooggedept en op kamertemperatuur.
4 grote tomaten in plakken
300gr  (verse) spinazie
1 dl room (mag iets meer)
2 flinke theelepels Ras El Hanout.
Gebruik een diepe koekenpan of hapjespan. Doe een flinke scheut olijfolie in de pan. Als dit warm is doe je de garnalen in de pan en bak je ze ca 2 minuten. Strooi 2 flinke theelepels Ras El Hanout over de garnalen en bak ze nog 2 minuten. Uit de pan halen en in een schaaltje doen.
In het aanbaksel kun je nu de plakken tomaat aanbakken en met de deksel op de pan een minuut of 6/8 laten stoven. Af en toe even omroeren.
Dan de spinazie toevoegen met de koksroom en de deksel weer op de pan. In 4 minuten de spinazie laten slinken. Eventueel nog wat peper uit de molen toevoegen.
Optioneel is wat feta erover heen te kruimelen.
Dit recept is kh arm maar voor de liefhebbers is dit ook heerlijk met lekker brood of een pasta erbij.
Ikzelf denk dat dit recept ook prima met kipfilet blokjes gemaakt kan worden. 
Vanzelfsprekend de kip goed gaat bakken als je besluit daarvoor te kiezen. 😋