ingrediënten:
250 gram feta
Spaans pepertje (mag ook een halve als je niet van pittig houdt)
paar tomaten
rode en groene paprika
knoflook 1 teentje
4 sjalotjes
oregano
half bosje platte peterselie
snufje kaneel
peper
gekookte mosselen en/of garnalen (gamba's)
olijfolie
Snipper de sjalotjes in kleine stukjes, de paprika's in dunne reepjes. Ontvel de tomaten. Hak de tomaten fijn. Snijd de kruiden en de knoflook fijn.
Doe de olijfolie in de pan en fruit de sjalotjes glazig. De knoflook even mee bakken. De paprika's toevoegen en iets later het fijn gesneden pepertje. Eventjes meebakken.
De kruiden erbij doen en even mengen.
Hierna voeg je de tomatenstukjes met sap erbij. Breng dit op smaak met peper. De feta over de saus verkruimelen en even goed doorroeren en laten "smelten" Als laatste de gekookte mosseltjes en/of de garnalen erbij en door verwarmen.
De platte peterselie er overheen strooien.
Lekker met stokbrood o.i.d.