ingrediënten:

250 gram feta

Spaans pepertje (mag ook een halve als je niet van pittig houdt)

paar tomaten

rode en groene paprika

knoflook 1 teentje

4 sjalotjes

oregano

half bosje platte peterselie

snufje kaneel

peper

gekookte mosselen en/of garnalen (gamba's)

olijfolie

 

Snipper de sjalotjes in kleine stukjes, de paprika's in dunne reepjes. Ontvel de tomaten. Hak de tomaten fijn. Snijd de kruiden en de knoflook fijn.

Doe de olijfolie in de pan en fruit de sjalotjes glazig. De knoflook even mee bakken. De paprika's toevoegen en iets later het fijn gesneden pepertje. Eventjes meebakken.

De kruiden erbij doen en even mengen.

Hierna voeg je de tomatenstukjes met sap erbij.  Breng dit op smaak met peper. De feta over de saus verkruimelen en even goed doorroeren en laten "smelten"  Als laatste de gekookte mosseltjes en/of de garnalen erbij en door verwarmen.

De platte peterselie er overheen strooien.

Lekker met stokbrood o.i.d.