4 puntpaprika's

fetakaas 

peper uit de molen

scheutje olijfolie

troumpi (kruiden van Samos)

ipv troumpi: oregano en tijm of Italiaans kruiden

optioneel: gehalveerde cherrytomaatjes en/of olijven

 

De puntpaprika's door de midden snijden (in de lengte)

zaadlijsten en zaadjes verwijderen. Leg deze in een ovenschaal. Verdeel er wat olijfolie over.

Doe de schaal in een voor verwarmde oven van 180 graden . Ongeveer  minuten.

Ondertussen de fetakaas in een kommetje fijn prakken.

Wat peper uit de molen erover en de kruiden. Een klein scheutje olijfolie.  Doe het zo dat je een iets smeuïg geheel krijgt. De schaal uit de oven nemen en de paprika's vullen met de feta. Lekker om de cherrytomaat te verdelen over de paprika's en ook wat olijfjes. 

Lekker als voorgerechtje maar ook als gerechtje naast een lekker stukje vlees naar keuze. Aangevuld met een lekker salade.