4 puntpaprika's
1 blikje tonijn
1 flinke prei
200 ml crème fraîche of koksroom
geraspte kaas
zout/peper naar smaak
knoflook/Italiaanse kruiden
kappertjes ( optioneel)
wat olie om in te bakken
De oven verwarmen op 180 graden, Halveer de puntpaprika's door de lengte en verwijder de zaadlijsten. Leg ze in de ovenschaal.
Nu kun je in een koekenpan wat olie verwarmen. De gesneden en gewassen prei kort bakken.
wat peper en zout toevoegen. Daarna een teentje knoflook en wat Italiaanse kruiden. Daarna het blikje tonijn toevoegen. Even goed mengen. Dan de crème fraîche of koksroom erbij doen en dit verwarmen tot een mooi en romige saus. De puntpaprika's kun je nu vullen met dit sausje.
Wat geraspte kaas erover. Ik heb zelf nog wat kappertjes erover verdeeld, Daarna voor 25 minuutjes de oven in.
Ik vind het lekker om naast een gerecht als dit een lekkere salade te nemen. Of een ander groentegerechtje natuurlijk.