4 puntpaprika's

1 blikje tonijn

1 flinke prei

200 ml crème fraîche of koksroom

geraspte kaas

zout/peper naar smaak

knoflook/Italiaanse kruiden

kappertjes ( optioneel)

wat olie om in te bakken

 

De oven verwarmen op 180 graden, Halveer de puntpaprika's door de lengte en verwijder de zaadlijsten. Leg ze in de ovenschaal.

Nu kun je in een koekenpan wat olie verwarmen. De gesneden en gewassen prei kort bakken. 

wat peper en zout toevoegen.  Daarna een teentje knoflook en wat Italiaanse kruiden. Daarna het blikje tonijn toevoegen. Even goed mengen. Dan de crème fraîche of koksroom erbij doen en dit verwarmen tot een mooi en romige saus. De puntpaprika's kun je nu vullen met dit sausje.

Wat geraspte kaas erover. Ik heb zelf nog wat kappertjes erover verdeeld, Daarna voor 25 minuutjes de oven in.

Ik vind het lekker om naast een gerecht als dit een lekkere salade te nemen. Of een ander groentegerechtje natuurlijk.